Meniu
Cos cumparaturi

Politica de livrare

Important:

  • Nu garantam ca firma de curierat livrează brazii la usa clientului
  • Deoarece livram brazii printr-o firma de curierat, termenul de livrare poate sa fie între 1-10 zile, in funcție de programul lor.
  • In situația in care sesizam ca un client refuza comenzi, sau plasează comenzi false, nu mai livram produse către acesta

Brazii de Craciun sunt expediați prin firme de curierat și ajung la Dvs in 1-10 zile lucrătoare. Deoarece costul de transport pentru brazii de Craciun este foarte mare, in situația in care plasați o comanda, achitata in avans și ulterior doriti sa o anulati, vi se retine costul transportului tur-retur, dacă comanda s-a anulat după ce produsul a fost expediat.

................................

 

Livrarea comenzilor

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, te rugam sa ne anunti cat mai repede la numarul de terefon 0754 478 176, sau sa ne trimiti un email la adresa: office@ebrazi.ro .Colegii nostri de la Suport clienti  vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

 

Modalitati de livrare

Livrare prin curier rapid
Comanda ta  va ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare din momentul in care predam coletul curierului, exceptia este  ca in perioadele agomerate din an, Black Friday, perioada sarbatorilor de iarna ( luna dembrie )  cand nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile provocate de firma de curierat

Cost transport brazi pana in 2,5 metri si brazi in ghiveci - 39 RON
Cost tranport brazi 2,5 - 3 metri  - 49 RON
Cost tranport brazi 3 - 4 metri  - 300 RON
Cost tranport brazi 4 - 6 metri  - 300 RON
Cost tranport brazi mai mari de 6 metri  - 300 RON
Cost transport suporturi brad, saniute, plasa impachetat, decoratiuni - 25 Ron
Ridicare din Baneasa Bucuresti pentru brazi de Craciun

 


Livrarea comenzilor in toata tara se face de catre  firma de curierat rapid Fan Courier.

In cazul expeditiilor in afara retelei Fan Curier se adauga 1 RON/km (inclusiv TVA) pentru fiecare km efectuat intr-un sens. Reteaua de localitati unde Fan Curier nu percepe taxe suplimentare este disponibila aici : https://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf.

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si bon fiscal). In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata. Din cauza problemelor interne de organizare si logistica ale acestor firme, termenele de livrare anuntate de catre noi nu sunt sigure si acestea se pot modifica fara instiintare prealabila. Mai mult, este datoria noastra sa va anuntam ca orice termen de livrare sau promisiune oferita direct Dumneavoastra de catre reprezentantii firmelor de curierat rapid este relativ si trebuie considerat ca atare, EBRAZI nu isi asuma nici o raspundere pentru aceste promisiuni. Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului.

 

IMPORTANT

Deoarece in luna decembrie se trimit foarte multe colete, pot aparea intarzieri la firmele de curierat. Fan Courier, firma cu care noi colaboram, este singura firma de curierat care accepta sa livreze brazi de Craciun.
In general, Fan Courier livreaza a doua zi, dar au fost si situatii exceptionale in care au avut intarzieri datorita volumului mare de colete.
In situatia in care apar intarzieri in livrarea produselor, datorate firmei  de curierat, noi nu suntem raspunzatori de acest lucru.
Cand produsele sunt predate de catre noi firmei de curierat, va trimitem numarul de AWB cu care dumneavoastra puteti verifica oricand unde sunt produsele.
Pentru a ne asigura ca produsele ajung in timp util la dumneavoastra si noi verificam in fiecare zi status-ul comenzilor. Unde constatam ca sunt intarzieri, trimitem tichete catre firma de curierat prin care ii rugam sa urgenteze livrarea.
In afara de a urmari comanda si de a trimite tichete pentru a urgenta livrarea, nu avem alte canale de comunicare cu firma de curierat.
 
Brazii care depasesc 3 m nu se pot livra prin firma de curierat. Pentru acestia se organizeaza. transporturi individuale de catre noi, in toata tara.
Costul transportului pentru brazii care au inaltimea de peste 3 m, este de 150 lei tva inclus/ comanda.
Comanda poate include mai multi brazi. In realitate, pretul transportului este mult mai mare, dar diferenta este suportata de catre noi.