Meniu
Cos cumparaturi

Brazi V.I.P.

Brazi V.I.P.

Brazi naturali de Craciun Nordmann V.I.P.

Brazii V.I.P. sunt cei mai frumosi brazi selectati dintr-o plantatie, au forma aproape perfecta , cu ax drept fara defecte, crengi etajate uniform dispuse pe toata inaltimea, forma conica densa, culoare verde inchis cu aspect lucios.

Fiecare brad este unic, filmat in plantatie, iar dumneavoastra primiti exact produsul pe care l-ati vazut in poze si in film.

Brazii de Craciun pe care firma noastra ii comercializeaza provin numai din pepiniere din zona Copenhaga, Danemarca, tara recunoscuta pentru calitatea superioara a brazilor. Brazii de Craciun sunt din specia Abies Nordmanniana, specie care provine din zona muntilor Caucaz.

Garantam calitatea brazilor, pozele sunt reale, facute  de noi si reprezinta brazii pe care ii livram. In situatia in care gasiti pe alte site-uri aceleasi imagini a brazilor de Craciun, acestea sunt copiate de la noi. Fiecare brad de Craciun este verificat din punct de vedere estetic inainte de a fi livrat.

Ebrazi importa si comercializeaza brazi de Craciun de 25 ani si suntem renumiti pentru calitatea superioara a brazilor pe care ii livram.

Brazii de Craciun din categoria Top Quality Special Edition sunt cei mai frumosi brazi de Craciun, in realitate arata mai bine decat in poze si putem spune ca sunt aproape perfecti din punct de vedere al simetriei si al numarului foarte mare de crengi.

Nu sunt produse în această categorie.