Meniu
Cos cumparaturi

Brazi 5m -6m

Brazi 5m -6m

Brazi de Craciun 5m, brazi de Craciun 6m, brazi naturali de Craciun, brazi import Danemarca, brazi de Craciun impodobiti, brazi de Craciun taiati, Abies Nordmanniana, brad argintiu de Craciun

Brazii de Craciun cu dimensiunea de 5 m-6 m provin din pepiniere din zona Copenhaga, Danemarca, tara recunoscuta pentru calitatea superioara a brazilor. Brazii de Craciun sunt din specia Abies Nordmanniana, specie care provine din zona muntilor Caucaz.

Garantam calitatea brazilor, pozele sunt reale, facute  de noi si reprezinta brazii pe care ii livram. In situatia in care gasiti pe alte site-uri aceleasi imagini a brazilor de Craciun, acestea sunt copiate de la noi. Fiecare brad de Craciun este verificat din punct de vedere estetic inainte de a fi livrat.

Ebrazi importa si comercializeaza brazi de Craciun de 25 ani si suntem renumiti pentru calitatea superioara a brazilor pe care ii livram.

Brazii de Craciun cu dimensiunea de 5m, 6m se impodobesc atat in interior, cat si in exterior. In general, brazii cu aceasta dimensiune se impodobesc in spatii comerciale, malluri, ambasade, hoteluri, biserici, scoli, gradinite,magazine, etc. 

Stoc: În Stoc
Descriere produs: Bradul ales de dumneavoastra, Abies Nordmanniana, provine din pepiniere din Danemarca, tara recunoscuta ca exportatoare de brazi de inalta calitate la nivel mondial. Coroana are forma piramidala, densa, crengile sunt dispuse simetric, pornind inca de la baza. Acele sunt dispuse ..
5.459 RON
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)