Meniu
Cos cumparaturi

Brazi 0,5m - 1m

Brazi 0,5m - 1m

Brazi de Craciun 0,5m, brazi de Craciun 1m, brazi naturali de Craciun, brazi import Danemarca, brazi de Craciun taiati, brazi de Craciun naturali.

Brazii de Craciun cu dimensiunea de 0,5m - 1m sunt ideali atat pentru spatii inguste cat si pentru zona de birou. Brazii de Craciun 0,5 m - 1m provin numai din pepiniere din zona Copenhaga, Danemarca, tara recunoscuta pentru calitatea superioara a brazilor. Brazii de Craciun sunt din specia Abies Nordmanniana, specie care provine din zona muntilor Caucaz.

Garantam calitatea brazilor, pozele sunt reale, facute  de noi si reprezinta brazii pe care ii livram. In situatia in care gasiti pe alte site-uri aceleasi imagini a brazilor de Craciun, acestea sunt copiate de la noi. Fiecare brad de Craciun este verificat din punct de vedere estetic inainte de a fi livrat.

Ebrazi importa si comercializeaza brazi de Craciun de 25 ani si suntem renumiti pentru calitatea superioara a brazilor pe care ii livram.

 

Brad natural de Craciun nordmann TOP QUALITY 0,50 -100 cm
Stoc 0
Stoc: Stoc 0
Descriere produs:   Bradul ales de dumneavoastra, Abies Nordmanniana, provine din pepiniere din Danemarca, tara recunoscuta ca exportatoare de brazi de inalta calitate la nivel mondial. Coroana are forma piramidala, densa, crengile sunt dispuse simetric, pornind inca de la baza. Acele sunt ..
199 RON
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)